Aromaterapi-myte eller virkelighed

Aromaterapi oprindelse kan spores tilbage til pre historiske periode, i landene i oldtidens Egypten, fjerne østen og Kina. Konceptet tager sigte på holistisk behandling af den menneskelige krop ved at gøre brug af de uhyre nyttig æteriske olier fremstillet af forskellige urter og planter.

De æteriske olier fremstilles normalt af de forskellige dele af særlige planter udvundet ved destillation og anvendes sammen med diluters såsom mandelolie, kokosolie osv. Olieindholdet i disse planter er så lav, at det kræver enorme mængder af plantedele at give mindre mængder af æterisk olie, for blot at nævne et eksempel omkring 440 damme af frisk lavendel blomster er forpligtet til at producere en mager 2.5 pounds af væsentlige lavendelolie. Det gør dette produkt meget kær.

Brugen af disse æteriske olier er en del af dem livsstil og de tager sig af sundhed og velvære for hele familien. Disse olier er siden blevet meget populære i forskellige dele af verden. Selv om de aromatiske planter, som anvendes til at producere disse æteriske olier blev kendt og sætte til at bruge siden tidernes udtrykket ‘aromaterapi’ er af nyere oprindelse, nærmere betegnet fra de tidlige 90 erne kun. Lad os undersøge brugen af disse planter som en duft til ændrer ens humør, den generelle stemning i ens omgivelser og har en følelse af godhed.

Det er en kendsgerning, at ikke kun naturligt dufte tjener ovenstående formål men også af de kunstige. Men det minut, forskellen ligger i den mest naturlige duft af denne art pakket olier, når det anvendes giver os en vidunderlig følelse.

Eventyr bag aromaterapi som hævder sin magt til at helbrede kræft eller depression er alle pakket i mysteriet. Ikke certificeret eller videnskabelige undersøgelse er blevet gennemført på disse høje krav planterne formodes for at besidde. Selv naturlig sundhedseksperter behandle det som en gratis terapi kun. Aromaterapi tilhører grene af konventionelle lægemidler eller systemer, der ikke er underlagt nogen seriøs undersøgelse eller forskning fører til standardisering eller certificering. Denne gren af naturlægemidler videnskaben kan bruges i forskellige applikationer såsom øge skønheden i hud og hår, og også på dets indflydelse på ens humør og følelser kendt som aromacology. For det tredje sine medicinske egenskaber siges at helbrede eller forebygge lidelser. Men bedst brug af terapi siges at være sin sunde fordele for kroppen, sind og ånd.

Mellem fantaserede guddommelighed henføres til denne urte videnskab og ren og skær tilsidesættelse af dette begreb som en forstørret traditionel kultur, ligger den virkelige sandhed i denne genoplivede gamle videnskab, der effektivt kan bruges til at få bedst ud af de herbal planter, hidtil har negligeret af det civiliserede samfund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.