Hvor er mit stimulustjek?

Hvis du undrer dig: “Hvor er min stimuluscheck?” er du kommet til det rigtige sted. IRS har lanceret et værktøj kaldet “Få min betaling”, som giver dig mulighed for at kontrollere status for din stimulusbetaling online. Du kan finde ud af, om din stimuluscheck er udstedt eller stadig er i færd med at blive behandlet. Du kan også se, hvilken betalingsmetode du har valgt, og hvornår du har modtaget dine stimuluspenge. Desværre kan du ikke altid bruge dette værktøj til at bestemme, hvor din check er.

Heldigvis er der en gratis app, der hjælper dig med at spore dine stimuluschecks. US Postal Service har et program kaldet “Informed Delivery”, der giver dig mulighed for at scanne dine breve og få advarsler, når de er leveret. På den måde ved du, hvornår din check kommer med posten, og du kan handle med det samme. IRS sender dig derefter et bekræftelsesbrev, der beskriver, hvad du skal gøre for at kræve dine penge.

Det er vigtigt at bemærke, at værktøjet ikke giver dig opdateringer hver time og kun opdateres en gang om dagen. Statusoplysningerne fra dette værktøj indeholder ikke detaljer om stimuluschecks, eller hvilke trin du skal tage, hvis du har problemer med at foretage dine betalinger. Dette er vigtigt, fordi IRS ikke vil have dig til at ringe til sine kundeservicerepræsentanter, hvis du ikke modtager din betaling. Desuden registrerer IRS ikke dine direkte indbetalingsoplysninger, så det kan tage måneder at modtage din betaling.

En anden vigtig ting at huske er at tjekke din mail regelmæssigt. Hvis du ikke modtager din stimuluscheck i midten af april, er det sandsynligvis fordi den endnu ikke er ankommet. Men hvis du allerede har modtaget en, skal du ikke bekymre dig! Ved at indgive din selvangivelse i 2020 er du berettiget til at få din stimuluscheckrabat i den kommende skattesæson. Du vil blive overrasket over, hvor mange penge du kan spare!

En anden vigtig ting at vide om din stimulus check er, at du ikke er alene. Mere end halvdelen af amerikanerne modtager dem. Du kan modtage en tredje stimuluscheck til en værdi af $ 1,400. Eller du kan modtage dine børneskattekreditbetalinger med posten. Uanset hvordan du modtager din stimulusbetaling, har du nogle spørgsmål. Federal Reserve har udarbejdet en liste over almindelige spørgsmål om disse betalinger. De kan også hjælpe dig med at forstå, om du kvalificerer dig, og hvordan du modtager det.

Din stimulusbetaling kan være blevet forsinket på grund af en fejl med din skatteforberedelsessoftware. Hvis du betalte for skatteforberedelsestjenester i 2018, har du muligvis ikke modtaget en stimuluscheck. Hvis du ikke indgav en selvangivelse for 2019, er det muligt, at din stimuluscheck blev deponeret på din gamle bankkonto, men blev afvist. Under alle omstændigheder kan du stadig modtage din stimulusbetaling ved hjælp af IRS’s Get My Payment-app.

Mens IRS har et sporingsværktøj, der fortæller dig, om du har modtaget dine stimulusbetalinger, fortæller værktøjet dig ikke, hvor meget du skylder, eller hvornår du kan forvente din betaling. Du kan også bruge stimulusberegneren til at få et skøn over, hvor mange penge du er berettiget til. Der er mange ressourcer derude for at hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget stimulus du vil modtage. Der er også en række gratis skattesider, der kan hjælpe dig med at finde de penge, du har ret til.