At vælge en Forex Trading System – del 5

Ingen diskussion af trading system evaluering ville være komplet uden en diskussion for udnyttelse af kreditmuligheden. Vi må altid se på den maksimum drawdown af enhver handelssystem, da det er meget, meget vigtigt.

Den maksimum drawdown af handelssystem er defineret som den største peak-til-dal drawdown i et handelssystem egenkapital. Lad os sige for eksempel, at vi har et system for handel, når en bestemt equity højdepunkt på $100.000. Antag videre, at to uger senere, trading system egenkapitalen er på $80.000. I dette eksempel, lad os sige at $80,000 equity sker for at være en egenkapital-dalen. I så fald ville peak-til-dal drawdown være $100.000-$80,000 er lig med $20.000. Det betyder, at den maksimum drawdown er $20.000.

Så hvorfor er den maksimum drawdown sådan en vigtig måling i vores evaluering af et handelssystem? Det er fordi den maksimum drawdown giver os et mål for det handelssystem overlevelsesevne. En simpel foranstaltning men en foranstaltning hurtigudbetaling.dk ikke desto mindre. Dybest set, når vi ser på den maksimum drawdown kan vi sige, at dette maksimum drawdown kan ske igen når som helst i hele livet for det handelssystem. Dette er især vigtigt, når vi skal evaluere start konto størrelse.

Som et eksempel, lad os sige at du begyndte at handel systemet ved hjælp af en konto, der finansieres med $10.000. Ret off bat, kan du se at det ikke ville være klogt, fordi som vi kan se fra vores maksimum drawdown figur, hvis vi gik ind i en udnyttelse af kreditmuligheden umiddelbart efter starter vores konto vores kontosaldo logisk ville blive udslettet.

Fra denne hurtig illustration kan vi se, at vi absolut skal finansiere vores konto med flere penge end nok til at dække den maksimale trading system kreditmuligheden. Det giver god mening at have en buffer af en slags.

Jeg ville være forsigtig, hvis du søger et handelssystem og anbefalede konto størrelse er nøjagtig samme størrelse som den maksimum drawdown.

Den maksimum drawdown er en afgørende foranstaltning, der giver os en bedre idé om, hvad de kan forvente når en bestemt handelssystem. En sammenligning af risici versus belønning er et absolut vigtigt i vellykket trading.

Til din valutahandel succes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.